Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Εκ των ιδρυτών και συντονιστής της σελίδας. Απόφοιτος Πανεπιστημίου Δημοσίων Σχέσεων και Marketing (στην Κύπρο) και τελειόφοιτος προπονητικής σχολής. Μεγάλωσε παίζοντας και βλέποντας μπάσκετ. Επίσης, επιμελείται τα κείμενα όλων για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 

Ο Δημήτρης είναι ο ιδρυτής και συντονιστής της σελίδας. Τελειόφοιτος προπονητικής σχολής, με μεγάλη εμπειρία στον χώρο, αποτελεί τον κύριο συντάκτη που με τα άρθρα του προσπαθεί να φέρει την προπονητική ανάλυση πιο κοντά στον απλό φίλαθλο.

Σπουδές στις κοινωνικές επιστήμες και εμπειρία στην σύνταξη κειμένων και στα άρθρα άποψης. Παίζει από μικρή ηλικία μπάσκετ και επιθυμεί την ένταξή του και στο κομμάτι της προπονητικής του αθλήματος.

Το ενδιαφέρον του για τα αθλητικά γεγονότα κατάφερε να «ριζώσει» μέσα του απο μικρή ηλικία. Στόχος του είναι μια καθαρή δημοσιογραφία που θα ασκείται ως λειτούργημα με όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικά κριτήρια. Είναι τελειόφοιτος Μηχανικός Αυτοματισμού στο Ε.Κ.Π.Α.

Πτυχιούχος Νηπιαγωγός με πολύ μεγάλη αγάπη για τον υγιή αθλητισμό και ειδικά για το μπάσκετ. Από μικρός είχε όνειρο να γίνει αθλητικός δημοσιογράφος. Στόχος του… να περιγράφει σπουδαίους αγώνες μπάσκετ!

Eίναι τελειόφοιτος του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών. Η «δίψα» του για έρευνα σε συνδυασμό με το πάθος του για το μπάσκετ, τον ώθησαν να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία και το Live & Play Basketball του έδωσε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει τον στόχο του.

Eίναι ένας από τους αρθρογράφους της σελίδας που ασχολούνται κυρίως με τον Ολυμπιακό. Τρέφει μεγάλη αγάπη για το άθλημα, καθώς εκτός από φανατικός θεατής του, λατρεύει και να παίζει μπάσκετ στον ελεύθερο του χρόνο. Αν και άπειρος στον χώρο της δημοσιογραφίας, «μεγαλώνει» μαζί με το site.

Λάτρης του αθλητισμού και της πορτοκαλί «θεάς» πιο συγκεκριμένα. Rookie στην μπασκετική αρθρογραφία, αλλά με όρεξη για δουλειά. Επίσης, είναι μέλος της οργανωτικής επιτροπής του Ημιμαραθωνίου Κρήτης.

Το μπάσκετ κυλάει στο αίμα του από μικρή ηλικία, με τα πρώτα βήματά του σε ακαδημίες ομάδων και έπειτα στην αρθρογραφία. Σήμερα, μετά από πληθώρα εμπειριών και παραστάσεων, εντός και εκτός παρκέ, είναι έτοιμος για νέες προκλήσεις. Του αρέσουν οι υψηλές απαιτήσεις και το να βάζει υψηλούς στόχους και να τους πετυχαίνει.

Απλά ένας φίλος και σχετικά γνώστης του αθλήματος με κάποια μπασκετικά χιλιόμετρα στο κοντέρ του..
Ένα καλοκαιρινό απόγευμα, όταν ήμουν μικρός, έψαχνα να βρω κάτι στο γκαράζ. Τελικά βρήκα κάτι πολύ περισσότερο. Δεν ήταν άλλο φυσικά από μία πορτοκαλί «σπυριάρα» που συνοδεύει την ανιδιοτελή αγάπη μου για το άθλημα από τότε!
Φοιτητής του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας. Η σχέση του με το μπάσκετ ξεκινά σε μικρή ηλικία όντας θεατής. Σήμερα το μπάσκετ είναι το χόμπι στον ελεύθερό του χρόνου του. Σας παρουσιάζει την στήλη: «What if», και απαντά σε μεγάλα μπασκετικά ερωτήματα!

Απόφοιτος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΟΠΑ. Είναι ο Υπεύθυνος Ροής Ειδήσεων στο LPBasketball. Και λάτρης των ομαδικών αθλημάτων, αλλά ειδικότερα της «πορτοκαλί» θεάς!